Ronaldo: Manchester United intar en särskild position, vi kan uppnå framgång tillsammansDen 31 augusti tecknade Ronaldo officiellt ett kontrakt med Manchester United efter avslutad läkarundersökning. Efter att ha slutfört signeringen uttryckte Ronaldo också sina känslor för att återvända till Old Trafford. Manchester United tröjor 2021

Ronaldo sa: ”Manchester United har alltid behållit en speciell plats i mitt hjärta. Sedan jag återvände till Manchester United har jag fått många välsignelser. Jag kan inte vänta med att spela på Old Trafford. Ett möte med de härliga Manchester United -fansen. Jag ser fram emot att gå med i laget efter internationella matchdagen. Vi kommer att ha en mycket framgångsrik säsong. ” Matchtröjor fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *