Dejan Kulusevski: Managern sa åt oss att inte vara rädda mot Manchester City

Dejan Kulusevski, ytter i Tottenham Hotspur tröjor, gav en officiell pressintervju där han avslöjade att tränaren Ange Postecoglou under halvtidspausen i matchen mot Manchester City sa åt dem att spela med händerna fria och att inte vara rädda.

Dagen före matchen mellan Manchester City och Tottenham Hotspur slutade de två lagen oavgjort 3-3, även om de båda är mycket starka lag, men uppenbarligen när det gäller tillstånd och ranking, är det Manchester City som är mer före några av dem, de är fortfarande förra säsongens Triple Crown-mästare, Inför ett sådant lag tror jag att vilket lag som träffas kommer att känna trycket och spänningen, på stadion kommer oundvikligen att behöva vara alltför försiktiga vilket resulterar i oförmågan att släppa sina händer och fötter, förlora sin egen stil och spelstil, av motståndarlaget till rytmiskt spel! Situationen är den att motståndarlaget kommer att sätta tempot i matchen.

Dejan Kulusevski sa om matchen, “Den andra halvleken var otrolig, vilket fantastiskt lag. Jag är stolt över laget i den andra halvleken. Vi organiserade anfallet bakifrån, vi tog kontroll över matchen och lät inte motståndarna ha bollinnehavet. Managern var väldigt arg i halvtid så vi spelade som ett bättre lag i andra halvlek.

På frågan om vad Ange Postecoglou sa till spelarna i halvtid svarade Dejan Kulusevski: Han sa till oss att vi måste spela med händerna fria. Vi spelade med för mycket rädsla. I början av andra halvlek tänkte vi: “Låt oss göra vad vi vill. Bara släpp taget och spela! Som ett resultat spelade vi bättre. Vi måste växa. Om du misslyckas, så misslyckas du. Du har åtminstone lagt ner ditt hjärta i det. Man är inte rädd. Du försöker vinna matchen, inte försöka att inte förlora.