Vänskapsmatchen mellan Barcelona och Mexican America slutade 2-3, Barcelonas misstag är frekventa

Vänskapsmatchen mellan Barcelona och Mexican America började, och Barcelona, som ska vara mycket starka men ofta spelar inkonsekvent, slutade med att bli nedslagen av Mexican America med 3-2, men lyckligtvis var det en vänskapsmatch också.

Det första målet i spelet var i 6: e minuten, Barcelona tog ledningen för att få en drömstart, bär FC Barcelona Tröja Lamine Yamal i mitten av fältet efter en framgångsrik paus, ensam med bollen i den hårda, från höger till mitten av det nära, och undvek de mexikanska Amerika fångade upp spelarna, i straffområdet för fotens position bröt målet, Lamine Yamal framgångsrika mål för att hjälpa Barcelona ta ledningen! att ta en 1-0 fördel. Det andra målet kom i den 11: e minuten, när Julián fick ett pass från en lagkamrat framför målet från höger sida av fältet och sköt med bakre hälen för att göra det 1-1.

Det tredje målet kom i den 27:e minuten när Marc Guiu, iförd en Billiga Fotbollströjor, gjorde en parering i mitten av straffområdet och fick en passning från en lagkamrat på höger sida av planen, vilket gav Barcelona en 2-1-ledning. Det fjärde målet kom i den 49: e minuten, när Mexiko American kontrade igen och gjorde mål för att utjämna, vilket förde de två lagen tillbaka till en 2-2 oavgjort. Det femte målet var i 81: a minuten, den här gången i spänningen i matchpunkten, men den mexikanska amerikanska prestationen är mer enastående, vacker rubrik för att göra laget fick en 3-2 ledning, spara tiden Barcelona misslyckades med att få ett mål, så i vänskapsmatchen förlorad till den mexikanska amerikanen.

Processen i detta spel är fortfarande ganska spännande, men också för att de två lagen bär fram och tillbaka, så det finns väldigt många synpunkter som också gör fansen väldigt nervösa, men det bra är att det är en vänlig, båda lagen kan granska sina egna brister genom detta spel.